IMPOTÈNCIA

Segons el diccionari, almenys en quant al que ara m’interessa, manca de capacitat per a fer una cosa. I això és exactament el que sento. Això és el que sents quan veus una persona que estimes a punt d’estavellar-se, de fer malbé la seva vida. I tu ja ho intentes, reconduir-la, fer-li entendre que sempre hi ha dos camins: un és el fàcil, que ens porta directament a l’infern i un altre és el difícil, ple de pedres amb les que ensopegar, però que ens porta a llocs més agradables, a on es pot respirar i en els que es pot somniar…  No hi ha pitjor sensació que intentar ajudar algú que t’importa i sentir, tenir la certesa, que facis el que facis, sempre et quedaràs curt i mai no serà suficient. 

Aquesta cançó, parla una mica d’això. Del que ensenyem, del que amaguem, del que som, del que no som, dels amics i dels enemics. I crec que és prou encertada pel que intento expressar. 

So unimpressed but so in awe, such a saint but such a whore

Anuncis

2 comentaris

Filed under Personal

2 responses to “IMPOTÈNCIA

 1. blaufosc

  No es pot ajudar a qui no vol ser ajudat. Però, a la vegada, qui no vol ser ajudat no és capaç de deixar que l’ajudin. Per a ser capaç d’acceptar ajuda has de saber quin és el problema. N’hi ha que necessiten un autèntic descens als inferns per saber-ho. Altres són capaços de veure-les venir a temps.

  És el llindar de seguretat: si frenem a temps aprenem el que necessitem per a rectificar. Si no frenem a temps i ens estavellem, la lliçó és saber aturar-se abans la propera vegada, no el per què ens hem estavellat.

  🙂

  • Eva

   Cert del tot. Crec que la persona de la qual parlo està a punt d’un autèntic descens als inferns, com tu dius… I jo em sento impotent. Però per desgràcia, a vegades la gent necessita fotre’s una hòstia per reaccionar a temps. El que molt em temo és que no sigui massa tard… No ho sé. Complicat i dur…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s