PLANIFICAR

Segons el diccionari:  ” Organitzar o dirigir quelcom segons un pla determinat”

Es pot planificar tot?  Es pot planificar una vida?  Evidentment,  no.  Podem tenir expectatives, somnis, anhels. Podem tenir claríssim el que desitgem, el que volem fer amb ella.  Però nosaltres no sóm l’únic factor que intervé per fer realitat els nostres desitjos. No tot està en les nostres mans.

Anuncis

5 comentaris

Filed under Personal

5 responses to “PLANIFICAR

 1. txell

  Jo no sé planificar. O almenys sempre que ho he intentat he fracassat. Per tant, m’agrada pensar que és impossible planejar.

  • Eva

   Jo crec que hi ha una gran diferència entre tenir les coses clares o saber què és el que es vol i el fet de planificar. Per molt que sàpigues què és el que vols, hi ha coses que no podem planificar, perquè no depenen exclusivament de nosaltres mateixos. Jo penso que hi ha coses “planificables” i d’altres que són “implanificables”. I això és el que pot ser dur de pair…

 2. Pep

  Collons, nenes, que profundes…
  Malauradament hi han coses que s’han de planificar per nassos, si no mai surten com pertoca. Jo ho sóc molt, de planificar, potser massa. Així em va…

 3. blaufosc

  No podem preveure si punxarem o no una roda. Però podem triar quants pneumàtics de recanvi endur-nos. Un excés de precaució (un camió ple de pneumàtics seguint-nos) és paralitzant. Cap ni un, temerari.

  La resta? un inquietant joc de daus.

  • Eva

   Cert que la vida sembla a vegades un joc de daus. Per molt que vulguem, jo crec que no són amos del nostre destí i n’hi ha que em discutiria això. Hi ha una expressió romana que m’agrada molt “Fatam via invenient” (o una cosa així, ho dic de memòria) “El destí trobarà la manera” M’agrada. Però sense oblidar que al destí li hem de donar empentetes de tant en tant i això és en el que estic ara: en donar empentetes al meu! Petons!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s